Nafi Thiam Speerwerpen / Pin op SPORTICONEN (vrouwen) - Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018.

Nafi Thiam Speerwerpen / Pin op SPORTICONEN (vrouwen) - Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018.. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische kracht en stabiliteit zijn de grootste aandachtspunten bij speerwerpen. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Nafissatou thiam is dinsdagochtend op het wk atletiek in moskou in het speerwerpen, het zesde onderdeel van de zevenkamp, gestrand op 43m64. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi). Nafi thiam gooit speer 59m32 ver belgisch record en meetingrecord !!

Tom jenkins (sport photographer for the guardian and the observer). Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten maar in het speerwerpen ging het volledig mis. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana. Na een persoonlijk record in het speerwerpen (mét geblesseerde elleboog!) en een allround vanmorgen stonden we op met een geweldige verrassing voor het hele land:

VIDEO. Nafi Thiam kampt met dubbel gevoel na eindzege in ...
VIDEO. Nafi Thiam kampt met dubbel gevoel na eindzege in ... from images0.persgroep.net
Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in. Nafi thiam, olympic heptathlon champion filmed in her home town in 2014, aged 19.trans world sport feature on belgian heptathlete nafi thiam. Ze zit op schema om haar. Blessed with another successful year and happy to finish it. Ze blijft wel aan de leiding met 5.9641 punten, maar een europees record (en. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana. L'image est passée un peu inaperçue après sa médaille d'or.

It took a while for nafi thiam to get into her stride in the pentathlon at the european indoor championships in toruń, poland, but the olympic gold medallist soon began to stamp her superiority.

'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische kracht en stabiliteit zijn de grootste aandachtspunten bij speerwerpen. Nafi thiam gaat niét als leider de nacht in na de eerste dag van de zevenkamp op het ek atletiek in berlijn. Nafi thiam gooit speer 59m32 ver belgisch record en meetingrecord !! Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. 2019 was het jaar waarin nafi thiam voor het eerst een groot kampioenschap niet won. Nafi thiam, olympic heptathlon champion filmed in her home town in 2014, aged 19.trans world sport feature on belgian heptathlete nafi thiam. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Met 47m20 bleef ze maar liefst 12 meter onder haar persoonlijke record. Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. België is een gouden medaille rijker! Nafi thiam heeft nu ook europees goud veroverd in de zevenkamp. De naamse kwam bij het speerwerpen tot een worp van 48m04, goed voor 822 punten.

Met 47m20 bleef ze maar liefst 12 meter onder haar persoonlijke record. Nafi thiam gaat niét als leider de nacht in na de eerste dag van de zevenkamp op het ek atletiek in berlijn. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in. Tom jenkins (sport photographer for the guardian and the observer). Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi.

Het (dafne) schipperen van Nafi Thiam: meerkamp of ...
Het (dafne) schipperen van Nafi Thiam: meerkamp of ... from www.atni.be
Bel x sen ⁣ olympic, world, european ⁣ geographical sciences. Ze blijft wel aan de leiding met 5.9641 punten, maar een europees record (en. Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Nafissatou 'nafi' thiam tijdens het speerwerpen ©belga. Op dag 2 bouwde thiam een voorsprong uit in het verspringen en het speerwerpen, waarna. Na een persoonlijk record in het speerwerpen (mét geblesseerde elleboog!) en een allround vanmorgen stonden we op met een geweldige verrassing voor het hele land: Ze zit op schema om haar.

Nafi thiam venait de remporter l'or en créant l'une des plus grosses surprises de rio 2016 et, plus surprenant encore, malgré une blessure potentiellement handicapante.

It took a while for nafi thiam to get into her stride in the pentathlon at the european indoor championships in toruń, poland, but the olympic gold medallist soon began to stamp her superiority. Mais quelques minutes après avoir triomphé à l'heptathlon, nafissatou thiam a réconforté en direct antoinette nana. Vooral in het speerwerpen, waarin ze met haar derde poging een indrukwekkende 57m91 op het scorebord zetten. De naamse kwam bij het speerwerpen tot een worp van 48m04, goed voor 822 punten. Ze zit op schema om haar. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten maar in het speerwerpen ging het volledig mis. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Blessed with another successful year and happy to finish it. Thiam bleef bij haar eerste poging ruim 15 meter. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi). Op dag 2 bouwde thiam een voorsprong uit in het verspringen en het speerwerpen, waarna. Nafi thiam kroont zich tot olympisch kampioene op de zevenkamp. In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten.

Na een persoonlijk record in het speerwerpen (mét geblesseerde elleboog!) en een allround vanmorgen stonden we op met een geweldige verrassing voor het hele land: Nafi thiam, olympic heptathlon champion filmed in her home town in 2014, aged 19.trans world sport feature on belgian heptathlete nafi thiam. Nafi thiam gooit speer 59m32 ver belgisch record en meetingrecord !! 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in.

Geen goud voor Nafi Thiam | Wablieft
Geen goud voor Nafi Thiam | Wablieft from www.wablieft.be
Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische kracht en stabiliteit zijn de grootste aandachtspunten bij speerwerpen. 2019 was het jaar waarin nafi thiam voor het eerst een groot kampioenschap niet won. Nafi thiam gaat niét als leider de nacht in na de eerste dag van de zevenkamp op het ek atletiek in berlijn. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten maar in het speerwerpen ging het volledig mis. Nafi praat niet vaak over haar privéleven, maar bij eric was ze ik ben toch één keer olympisch kampioen geweest. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram: Nafi thiam lijkt vanavond haar wereldtitel in de zevenkamp kwijt te spelen.

Nafi thiam gooit speer 59m32 ver belgisch record en meetingrecord !!

Nafi thiam, olympic heptathlon champion filmed in her home town in 2014, aged 19.trans world sport feature on belgian heptathlete nafi thiam. Ze zit op schema om haar. Nafi thiam liet weer van zich horen op de hypomeeting in götzis! In 2017 werd ze in londen wereldkampioene met 6784 punten. Woensdag begint nafi thiam aan haar zevenkamp op het wereldkampioenschap atletiek in doha. Ze blijft wel aan de leiding met 5.9641 punten, maar een europees record (en. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten maar in het speerwerpen ging het volledig mis. Nafi thiam gaat niét als leider de nacht in na de eerste dag van de zevenkamp op het ek atletiek in berlijn. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. In het speerwerpen liet ze in haar laatste poging een. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Nafi thiam stelde teleur in het speerwerpen. Nafi thiam, world athletics championships, london (5 august 2017) photograph:

Met 47m20 bleef ze maar liefst 12 meter onder haar persoonlijke record nafi thiam. Blessed with another successful year and happy to finish it.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook